fbpx

Poepzaadjes is opgemerkt door meerdere kanalen! Hieronder vind je de resultaten.

RTL4
In het programma Mama’s Wereld op RTL4 hebben presentatrices Jenny Smit en Sanne Heyen een leuk gesprek over ons product Poepzaadjes. Bekijk het fragment hier terug!

LINDA. magazine
Met trots kunnen wij vermelden dat ons product in de LINDA. editie 201 staat! Hieronder de tekst en enkele foto’s van de uitgave.

”Een perfect samengestelde zadenmix die jouw stoelgang een duwtje in de rug geeft (€7,95 voor 100 gram, poepzaadjes.nl)”

linda-magazine
artikel-poepzaadjes

Kids & Kurken
We zijn blij verrast dat ons product in de Postpartumbox van Kids & Kurken zit! Hieronder de tekst en een foto van de box.

”De eerste keer poepen na de bevalling hoeft niet meer eng te zijn als je voldoende vezels eet. Dat lukt je makkelijk met deze geweldige zadenmix van het merk Poepzaadjes. Gebruik ze door je smoothie, yoghurt of ander gerecht. Of verwerk de zaadjes in pannenkoeken of door je havermout. Ze doen wonderen voor je stoelgang! Ook nog fijn na de kraamtijd natuurlijk, een echte boost voor je darmen”.

post-partum

Livingproef
Een account op Instagram waarbij nieuwe producten worden getest en ervaringen worden gedeeld. Hieronder de tekst en de foto van de review.

”Poepzaadjes. Zij van Livingproef vindt deze naam zo leuk, dat ze het al een week lang te pas en te onpas gebruikt. Laten we eerlijk zijn: poep is gewoon een leuk onderwerp om over te praten. Bij Zij van Livingproef thuis is het in elk geval wel een main-topic. Enkele dagen geleden zat ze met haar kind van 7 in de auto. “Ik ga zo een enorme fut laten”, zei het kind. En enkele seconden later rook het binnen alsof er zes bejaarde mannen alles hadden laten lopen. Raampjes open, gillen van afschuw, kind tot tranen toe lachend, stuiterend van trots: het kan allemaal. Hij van Livingproef appte iets soortgelijks bij een foto van zijn kat: ‘Dees heeft net lopen bouten, niet normaal. Echt zo’n ouwemannenpoeplucht.’ En daar hebben wij dan lol om. Heel platvloers. Lekker basic. En spotgoedkoop natuurlijk. Goed, Poepzaadjes. Da’s dus een kant-en-klare mix van psyllium vezels, lijnzaad, chiazaad, sesamzaad, maanzaad en hennepzaad. Zij van Livingproef gebruikte het als topping op een bak fruit met kwark. LEKKER! Je kunt het je niet voorstellen misschien, maar de poepzaadjes geven echt een fijne smaak aan je bak gezond. En je schijnt er dus lekker van te gaan poepen. Daarover misschien later nog een update, maar vooralsnog vinden we dit in elk geval al heel smakelijk. De zaadjes zijn online te bestellen, maar wat ons betreft nemen de grote supermarkten des lands dit op in het assortiment, want dit gaat ongetwijfeld heel veel mensen met darmproblemen helpen. Zo. En nu even het zaad tussen de tanden vandaan stokeren. πŸ†πŸ†πŸ†πŸ†

living-proef

RTL4
In het programma Hey Baby op RTL4 hebben we een aantal vragen mogen beantwoorden over ons product Poepzaadjes. Hieronder het filmpje van de aflevering.