fbpx

Algemeen

Hoe kan ik betalen?
Je kunt onze producten afrekenen via de webshop met iDEAL. Ook bij afname van een abonnement volstaat een eerste betaling via iDEAL, waarna het bedrag vervolgens automatisch elke maand afgeschreven wordt.

Wat zijn de verzendkosten?
Bij afname van een abonnement of bestelling boven 50 euro betaal je geen verzendkosten. Voor bestellingen onder 50 euro bedragen de verzendkosten 4,60 euro. Onze producten worden via de brievenbus bezorgd en we hanteren het tarief van PostNL.

Kan ik mijn pakketje volgen?
Ja zeker! Zodra je bestelling verstuurd is, ontvang je een track & trace code per e-mail. Door op de link te klikken, word je doorverwezen naar de website van PostNL waar je jouw bestelling kunt volgen.

Wat is de levertijd?
Na bestelling ontvang je onze producten binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.

Kan ik mijn bestelling retour sturen?
Ja, je kunt onze producten retour sturen na het invullen van het herroepingsformulier. Na ontvangst van het formulier sturen we je een bevestiging per mail met het adres waar je het product naartoe kunt sturen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Het bedrag wordt na ontvangst van het herroepingsformulier binnen 14 dagen terugbetaald op je rekening.

Hoe kan ik een klacht indienen?
Je kunt met vragen of klachten terecht bij onze klantenservice. De klantenservice is te bereiken via e-mail of telefoon (zie contactgegevens).

Waar kan ik de producten kopen?
Onze producten zijn te bestellen via de webshop www.poepzaadjes.nl.

Kan ik een abonnement afsluiten voor Poepzaadjes?
Ja, het is mogelijk om een maand abonnement af te sluiten voor Poepzaadjes. We zorgen er dan voor dat je elke maand een nieuwe voorraad zadenmix thuis gestuurd krijgt. Kijk voor meer informatie en inschrijving bij het product Abonnement 200 gram of Abonnement 300 gram.

Het product

Wat zijn Poepzaadjes?
Poepzaadjes is een unieke zadenmix bestaande uit 7 verschillende soorten zaden ter bevordering van de stoelgang en ondersteuning van de darmen. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en van biologische oorsprong met ecologisch verpakkingsmateriaal.

Welke ingrediënten bevat Poepzaadjes?
Poepzaadjes is een zadenmix die bestaat uit 7 verschillende soorten natuurlijke zaden. De 7 zaden zijn: psylliumzaad, lijnzaad gebroken, lijnzaad heel, chiazaad, hennepzaad, sesamzaad en maanzaad. Er is niet één soort het beste of één soort die het verschil kan maken. Juist daarom werkt deze mix optimaal. Elke soort heeft zijn eigen voordelen en elke soort draagt zijn steentje bij om jouw stoelgang te verbeteren.

Hoe gebruik ik Poepzaadjes?
Elke dag gebruik je 10 gram (1 eetlepel) Poepzaadjes door de yoghurt, kwark, havermout of vla. Drink hierbij minstens 1,5 liter water per dag. We bieden zakken aan van 100, 300 en 500 gram. Afhankelijk van uw keuze, kun je daarmee 10, 30 of 50 dagen vooruit.

Wanneer merk ik effect van Poepzaadjes?
Meer dan de helft van onze klanten merkt na 10 dagen (100 gram verpakking) verschil. We adviseren vrouwen om Poepzaadjes minimaal 50 dagen te gebruiken voor langdurig resultaat. Vrouwen hebben namelijk een maandcyclus waarin andere factoren zoals hormonen ook van invloed zijn op de darmen en stoelgang. Na 50 dagen heb je de verschillende fases doorlopen en weet je of het goed werkt.

Is het gebruik van Poepzaadjes veilig voor kinderen?
Ja zeker, ook kinderen kunnen Poepzaadjes gebruiken. We adviseren voor volwassenen een dagelijkse portie van 10 gram Poepzaadjes, wat zorgt voor de inname van bijna 5 gram vezels. Voor kinderen kun je de verhouding aanpassen naar wens, begin bijvoorbeeld met een theelepel per dag. Het is per leeftijd verschillend hoeveel gram vezels je per dag nodig hebt, hieronder de gewenste vezelinname en Poepzaadjes per dag naar leeftijd.

LeeftijdAdvies vezelinname & Poepzaadjes per dag
0 tot 1 jaar0 tot 15 gr vezels nodig. Gebruik wordt afgeraden
1 t/m 3 jaar15 gr vezels nodig. Gebruik een theelepel (of 5 gr)
4 t/m 8 jaar20 tot 25 gr vezels nodig. Begin met een theelepel (of 5 gr)
9 t/m 13 jaar25 tot 30 gr vezels nodig. Begin met een theelepel (of 5 gr)
14 tot 18 jaar30 tot 40 gr vezels nodig. Gebruik een eetlepel (of 10 gr)
Vanaf 18 jaar30, liefst 40 gr vezels nodig. Gebruik een eetlepel (of 10 gr)

Wat zijn de voedingswaarden van Poepzaadjes?
De voedingswaarden van Poepzaadjes zijn als volgt:

VoedingswaardenPer 100 gramPer portie (10 gram)
Energie (kcal)437,543,8
Koolhydraten8,10,8
Waarvan suikers0,50,1
Eiwitten16,51,7
Vetten29,22,9
Waarvan verzadigd3,40,3
Vezels41,04,1
Zout0,00,0

Is Poepzaadjes een natuurlijk product?
Ja, de zaden die wij gebruiken voor de Poepzaadjes zijn 100% van natuurlijke oorsprong en biologisch geteeld.

Hoe kan ik Poepzaadjes het beste bewaren?
De zadenmix zit in een hersluitbare zak, je kunt ze dus in de originele verpakking bewaren. Een eigen afsluitbare doos, blik of glaswerk is natuurlijk ook een optie. Gelieve koel (op kamertemperatuur) en droog te bewaren.

Wat is de houdbaarheidsdatum van Poepzaadjes?
Poepzaadjes kun je gerust een jaar bewaren, mits opgeborgen zoals hierboven beschreven.

Allergenen informatie
Poepzaadjes kunnen mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda’s, zaden & pitten.