fbpx

Welkom
Welkom bij Poepzaadjes.nl, wat leuk dat je onze website bezoekt! Wij maken een unieke zadenmix ter bevordering van de stoelgang. De mix is 100% natuurlijk en zit boordevol goede vezels voor een perfecte darmwerking. Hieronder lees je meer over ons 🙂

Het Begin
Begin 2018 is de ontwikkeling van Poepzaadjes.nl gestart. Ondanks dat ik me richte op de juiste voeding, hield ik last van een onregelmatige stoelgang. Als voedingsdeskundige heb ik dagelijks cliënten begeleid en het viel me op dat er veel mensen met darm- en maagklachten rondlopen. Op basis van mijn kennis en ervaring, wilde ik een natuurlijke oplossing bedenken in de vorm van een zadenmix. Een jaar lang hebben we onderzoek gedaan en getest welke zaden het beste werken voor de stoelgang. Begin 2019 hebben we de perfecte samenstelling ontdekt en zijn we gaan nadenken over een bedrijfsplan.

Oprichting
Later dat jaar bedachten we de naam Poepzaadjes.nl en hebben we ons bedrijf opgericht. Onze missie is het bevorderen van een goede stoelgang en het voorkomen van darm- en maagklachten. Waarom deze unieke samenstelling van zaden zo goed zijn werk doet? Doordat de mix zorgvuldig is samengesteld en vol zit met goede vezels die het menselijk lichaam dagelijks nodig heeft.

Doelstelling
De visie van Poepzaadjes.nl is om zo veel mogelijk mensen te helpen welke problemen met de stoelgang hebben. Ook mensen met klachten als een opgeblazen buik, obstipatie, PDS en andere darmklachten willen wij graag een handje helpen! Dit willen wij bereiken door ons continue te blijven ontwikkelen en met behulp van aanvullende opleidingen en cursussen up to date te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid.

Duurzaam
Wij van Poepzaadjes.nl denken natuurlijk ook aan het milieu en de volgende generatie. Daarom gebruiken wij alleen natuurlijke ingrediënten van biologische oorsprong en ecologisch, recyclebaar materiaal voor onze verpakkingen. De verzendverpakking is van karton en kan ingeleverd worden bij het oud papier.

Opleidingen
Wij adviseren Poepzaadjes.nl op gegronde basis. De unieke zadenmix bestaat uit 7 verschillende soorten zaden, met iedereen z’n eigen (wetenschappelijk onderbouwde) gezondheidsvoordelen. Daarnaast hebben we kennis afkomstig van de HBO opleiding Health Promotion en een BGN geregistreerd gewichtsconsulent in huis!